Τα 6 οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση των ηλεκτρονικών κλειδαριών


1
Δεν υπάρχει υποδοχή για κλειδί. Έτσι δε παραβιάζεται ούτε με πασπαρτού κλειδί ούτε με διαρρηκτικό εργαλείο. Επιπλέον διαθέτουν προστατευτικές πλάκες απο ταχυχάλυβα για προστασία απο διάτρηση.

2
Αναπληρώνεις το κενό αίσθημα ασφάλειας αφού αφήνουν τον ανεπιθύμητο εκτός χώρου με την ελεγχόμενη έκδοση καρτών και όχι όπως γίνεται με την ασύδοτη αντιγραφή κλειδιών. Η ακύρωση και η έκδοση της ονομαστικής κάρτας γίνεται προσωπικά και για λογαριασμό του συγκεκριμένου χρήστη χωρίς να επηρεάζεται η χρήση των υπολοίπων καρτών.

3
Σταματάει τον διαρρήκτη από πιθανό σενάριο εισβολής στο χώρο σας αφού η ενεργοποίηση της καινούριας κάρτας ακυρώνει την υπάρχουσα την οποία ήδη κρατάει στα χέρια του.

4
Η τεχνητή νοημοσύνη της ηλεκτρονικής κλειδαριάς διαθέτει καταγραφή κινήσεων των ονομαστικών καρτών. Έτσι αδρανοποιούνται απευθείας οι χαμένες ή οι κλεμμένες κάρτες που μπορούν να προκαλέσουν τον πανικό και τη ταραχή του νου.

5
Ελάχιστο κόστος έκδοσης ονομαστικής κάρτας στη τιμή ενός απλού κλειδιού.

6
Συνδυάζει το κλείσιμο με το ταυτόχρονο κλείδωμα συγκριτικά με τις μηχανικές κλειδαριές οι οποίες κλείνουν αλλά δεν κλειδώνουν στο τράβηγμα της πόρτας.


Με σύνεση & επίγνωση
Saimon Bros