Η Saimon Bros σε συνεργασία με τη SecuRam System Inc USA έφεραν επίσημα σε κυκλοφορία για την Ευρωπαϊκή αγορά τη τελευταία γενιά αδιάρρηκτων κλειδαριών ασφαλείας E-ternal και Divinity σχεδιασμένες στην ανάγκη για τη κάθε είδους πόρτα!

about

Η Saimon Bros η γενεσιουργός εταιρία των ηλεκτρονικών κλειδαριών ασφαλείας E-ternal προσφέρει μέσα από την πιο εξελιγμένη προϊοντική ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε ποτέ για την Ελληνική αγορά τις πιο κορυφαίες προτάσεις στο χώρο της ασφαλείας.
Στην ουσία το πρόβλημα και η λύση εντοπίζεται στα κενά που αφήνουν πίσω τους οι μηχανικές κλειδαριές καθώς η παραβίαση των κλειδαριών αυτών γίνεται απλά πλέον με πασπαρτού κλειδί διότι υπάρχει υποδοχή για κλειδί. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και η αδυναμία εφαρμοστικότητας που παρουσιάζουν όλες οι μηχανικές κλειδαριές από κατασκευής τους καθώς δεν προσφέρουν αποτελεσματική ασφάλεια στην πόρτα.
Ένας τρίτος παράγοντας που πυροδοτεί την κατάσταση είναι και η μη εύκολη χρήση των κλειδιών αφού ο κίνδυνος απώλειας είναι τακτικός ενώ αντίθετα η διαγραφή ή η ενεργοποίηση νέας κάρτας για τον χρήστη είναι άμεση και ελεγχόμενη μέσω της κάρτας ιδιοκτησίας.

Δείτε τη σειρά των ηλεκτρονικών κλειδαριών Divinity συνέχεια των προϊόντων E-ternal, για κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία που αναζητά μόνιμη λύση στο θέμα της προσωπικής του ασφάλειας αρχίζοντας από τη θωρακισμένη πόρτα, την είσοδο της οικοδομής, την πόρτα της αποθήκης, μέχρι το παράθυρο και το κατάστημά σας.
Η γκάμα των προϊόντων της E-ternal by Saimon Bros συμπληρώνεται από τις πόρτες ασφαλείας Ε-16 που συνοδεύουν την τεχνολογία των κλειδαριών για περισσότερη ασφάλεια καθώς και τα χρηματοκιβώτια που καλύπτουν το κενό της ασφάλειας και αποθήκευσης ακόμη και για το χώρο του πορτ μπαγάζ του αυτοκινήτου.

Με καθαρή συνείδηση ως πράξη ευθύνης για την ασφάλεια σας
Saimon Bros